Actievoorwaarden

Deze actie is een initiatief van Besparenkan en onderdeel van Motto Products B.V.. Motto Products B.V. is o.a. een online marketing organisatie die voor derden online campagnes ontwikkelt t.b.v. het verzamelen van consumenteninformatie die actief interesse tonen in het product/aanbieding van de initiatiefnemer.

Om deel te nemen aan de actie wordt toestemming verleend aan Besparenkan om de klant eenmalig telefonisch te benaderen met een voorstel voor een overstap naar een andere energieleverancier. Hiermee bent u kosteloos klant/lid van de bespaarcommunity van Besparenkan. Besparenkan treedt op als bemiddelaar tussen de klant en de energieleverancier en ontvangt daarvoor een vergoeding van de energieleverancier. Besparenkan heeft bij telefonisch advies gekozen voor een samenwerking met zes geselecteerde leveranciers, te weten Budget Energie, Energiedirect.nl, Essent, Greenchoice, NLE en HuismerkEnergie waarvan wij speciaal door Besparenkan bedongen tarieven vergelijken met de tarieven die uw huidige leverancier momenteel op haar website communiceert. Dit zijn de laagste tarieven die Besparenkan u telefonisch kan aanbieden. Indien u ook van ons informatie per e-mail wenst te ontvangen kunt u hier klikken. U geeft daarmee toestemming om gratis nieuwsbrieven van Motto Products en Besparenkan te ontvangen, mits uw e-mailadres bij Motto Products B.V. of Besparenkan bekend is.

Inzage en wijzigingen van uw gegevens Om misbruik te voorkomen vragen wij u, bij een schriftelijk verzoek tot inzage, u adequaat te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie uw BSN én uw pasfoto af te schermen.

Tevreden
Consumenten

Al 183.203 mensen geholpen.

Hoge
besparing

Wij vergelijken.

Snel &
makkelijk

In een paar minuten.

Gratis &
Betrouwbaar

Al 15 jaar.